#

Werkplek met allure

Parkachtige omgeving

Op slechts een steenworp afstand van het centrum van Maastricht ligt Villa Kruisdonk. Wie voor het eerst de oprijlaan van dit bijzondere rijksmonument betreedt is onder de indruk van de groene, parkachtige omgeving. Een aangename afwisseling van het stadse landschap. Een prettige en rustige entourage om te werken en vergaderen.

Koetshuis, poortgebouw of villa

Eenmaal binnen herinneren authentieke, goed intact gebleven elementen als de houten trappen en marmeren vloeren aan de grandeur van vroegere tijden. De moderne faciliteiten en led-verlichting combineren uitstekend met de monumentale uitstraling. De representatieve kantoorruimtes zijn verspreid over het landgoed. U kunt kiezen voor een kantoor in het koetshuis, het poortgebouw of de villa. Uiteraard zijn de historische panden van alle eigentijdse gemakken voorzien.

Optimale ontzorging

Als huurder beschikt u over luxe ontvangstruimtes en vergaderfaciliteiten. Daarnaast bieden wij extra diensten om u optimaal te ontzorgen, zoals een receptie- en telefoonservice. Ook kunt u genieten van het bijzondere landschapspark in Engelse stijl. Er gaat tenslotte niets boven een prachtige vijverwandeling tijdens de lunchpauze.

Parkeren voor de deur en zó op de snelweg

Villa Kruisdonk is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zowel de belangrijkste uitvalswegen als het centrum van Maastricht zijn dichtbij. Dankzij de aanwezigheid van een ruime parkeerplaats op eigen terrein is parkeren nooit een probleem.

Uw (toekomstige) buren

Momenteel zijn op Villa Kruisdonk gevestigd:

Astoja
BAAT accountants en adviseurs
Bien Schyns advocaten
Confiance

Hepkema advocatenkantoor                                                                                                                                                Maastricht van Brussel          
Maprima Management
Mojeo 
PDM
PRM
RNS Advocaten

Selas & Partners